PDA

Se full versjon : Mapsource, topokart, pc og gps



_arkiv_haakonbs
23-06-2010, 18:56
Kan jeg få gps'en til å funke live i mapsource med topokart? Har ikke nRoute eller city navigatot

Harald Hansen
23-06-2010, 20:13
Så lenge du har en Garmin-GPS, og kartene dine er i Garmin-format, så skal vel det fungere. Har du støtt på noen problemer?

_arkiv_GD300
23-06-2010, 20:16
sier som haakonbs, dette er ikke lett. Jeg har langt på veg gitt opp, får det regelrett ikke til å virke..

_arkiv_haakonbs
23-06-2010, 21:28
Ingen større problemer at jeg trodde jeg skulle se en eller annen form for pil eller slikt der jeg befant meg på kartet :)

Er det noen spesielle innstillinger som gjøres? Har en 60cx og topokart fra Garmin

_arkiv_haakonbs
24-06-2010, 07:29
Løsningen var nRoute. Kul sak :)